Kluitmans Trailers, Cranes & Equipment BV oftewel TCE Is ontstaan uit het samengaan van Kluitmans Haaren en Kluitmans Budel, wij willen uitstralen: één bedrijf, één missie, één gezamenlijk doel, nl. de beste oplossing voor uw transportwensen.

1986

Op 1 januari 1986 beginnen Theo en Karin Kluitmans het bedrijf Kluitmans.
De klanten, hoofdzakelijk bouwmaterialenvervoerders, konden vanaf het begin terecht voor de reparatie aan hun oplegger, kranen, klemmen en pallethaken.
Al vrij snel na de oprichting begon Kluitmans met de productie van de Kluitmans gevelstenentang. Steeds meer klanten wisten door met name deze gevelstenentang hun weg te vinden naar het Brabantse Haaren. Ook in het buitenland werd Kluitmans een begrip.
Kluitmans groeide hierdoor al snel tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van verkoop en reparatie van transportmiddelen voor het vervoer van bouwmaterialen.

2006

In 2006 nam Kluitmans de toenmalige service afdeling van Kennis Machinefabriek over en werd geïntegreerd in het bedrijf.
Inmiddels heeft Frank het bedrijf overgenomen van zijn ouders.

2010

In 2010 werd een splinternieuwe locatie geopend in Budel en in 2012 vond de verhuizing plaats van de oude locatie in Haaren naar een prachtige nieuwe locatie in Berkel Enschot.

2013

In 2013 kwamen de eigen hydraulische klemmen en pallethaken op de markt

2016

in 2016 vond de introductie plaats van de eigen verrijdbare autolaadkraan, KHC, oftewel Kluitmans Hydraulic Crane.

2019

Vanaf 1 januari hebben wij een 3e vestiging in gebruik genomen en wel in Lichtenvoorde, Galileistraat 9a, 7131 PE. Ook bij deze vestiging van Kluitmans kunt u terecht voor al uw onderhoudswerkzaamheden aan uw opleggers, autolaadkranen en toebehoren. Tevens kunt u bij Kluitmans TCE Lichtenvoorde terecht voor het onderhoud van uw meeneemheftruck.

Heden

Samen met de werknemers, waarvan velen al langer als 25 jaar in dienst zijn stond en staat het familiebedrijf Kluitmans borg voor expertise, betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie op het gebied van transportmiddelen voor bouwmaterialen. Ons succes is en wordt nog steeds mogelijk gemaakt door hard te werken, no nonsense mentaliteit en door u als vaak jarenlange relatie, sommige al vanaf het begin.
Samen met u als relatie blijven we zoeken naar de beste oplossingen, voor beide partijen, van uw transportwensen. Dit was en is onze missie!