Onlangs hebben we aan Van der Straten Transport uit Raamsdonk een nieuwe combinatie mogen afleveren, bestaande uit een Pacton 3-assige oplegger TPD348 ,met maximale lengte, 13.150 + 350 mm. Deze 3-assige oplegger met 2 stuurassen wordt ingezet voor het vervoer van allerlei produkten. Klinkers, rijplaten, stelconplaten, etc.

De oplegger is voorzien van volledige LED verlichting. Verder zijn er diverse rongbatterijen en rongpotten in de laadvloer gemonteerd. Naast 2 RVS kisten is er ook een wagenbrede zijbordenkist gemonteerd, welke links en rechts voorzien is van aluminium deuren. Ook is er een verstelbaar kopschot in gemonteerd.

De KHC kraan met een capaciteit van 17 Tm is onbegrensd daaibaar d.m.v. een draaikrans, heeft een Hatz 4 cilinder watergekoelde motor en heeft een 3-voudig giek tot 7,30 mtr. uitschuifbaar. Ook is een oliekoeler gemonteerd.

Het geheel is compleet gemaakt met een 1 cilinder Kluitmans hydraulische stenenklem, KSK4000 met diverse hulpstukken, zoals klemverlengstukken, rijplaathaken, stelconhaken, stelcon blokkeerstang en klinkerplaten.

Wij bedanken Bart van der Straten in het in ons gestelde vertrouwen en wensen hen veel succes met deze mooie combinatie.

Van Der Straten Khc17 2 Van Der Straten Khc17 3 Van Der Straten Khc17 4 Van Der Straten Khc17 6